joi, 12 ianuarie 2012

Potecile blogului

Sau Baietii sensibili

Ieri parca scriam despre El sastre de Lisboa, ca imi place sa-l rasfoiesc, miroase a iarba urbana.
Azi aveam deja remuscari, ca ce scriu despre asta aici.
Si vad ca a dedicat un text pozei cu fata in palton rosu: sora-sa. 
Am cautat sa il pun aici in engleza, dar nu toate intrarile le traduce in portugheza, respectiv in engleza (in chineza chiar nu m-am uitat).
Are un fotoblog tradus, dar depinzand de unde a facut poza, nu-l mai pune mereu si in celelalte doua.
Iubirea, amintirea, copilaria.
Aceleasi, mereu aceleasi.
Si cautand in engleza dau peste ultima intrare cu Priscilla.
In blogul ei (pune ancora el, stiam stiam ca e baiat,  mereu am intuit ca nu e fata), il poti vedea pe autor.
N-o sa-ti para rau, stiu eu ca nu.

2 comentarii:

  1. Frumos-frumos; cit de mult se exprima unii prin culori, texturi, croieli, reciclari, puse in armonii sau cacofonii, amestecuri de masculin si feminin. Apropos de exprimari din astea, dupa ziua mea, mi s-a facut pofta sa-mi fac o rochie dintr-un material usor si matasos (am mai mult dorinta decit pricepere). Asa ca am plecat la magazin unde nu ma puteam hotari asupra culorii - eram intre albastru si maro (niste nuante de poveste ambele). Trece pe linga mine o negresa mai in virsta care lucra in magazin si o intreb pe ea ce ar alege. Ii spun ce vreau sa fac si incepe prin a-mi zice 'pai, clar ca pe tine te iubeste barbatu'(s-a gindit ea ca-s modesta si econoama de-mi fac singura rochie de ziua mea si nu o cumpar/cer gata facuta). Ii spun ca vreau rochia mea. Si in loc de sfat despre culoare, se porneste cu povestea vietii ei de mama si femeie, facuta compacta in vreo 15 minute. Cind ne-am despartit, am stiu clar ca vreau sa iau materialul maro (care inca ma mai asteapta; poate mai trebuie inca o poveste ca sa fac rochia).

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, dorinta-iluzia conteaza. Si eu ma inflacarez teribil cu tesaturile, am si masina de cusut, ba si un text in gand de vroe doi ani cu masina de cusut.

    Problema e ca nu stiu sa fac un amarat de tiv. Dar visez ca tine la rochii matasoase si unicate.

    RăspundețiȘtergere